Software

Image

"Een betrouwbare partner!"

Alle gegevens overzichtelijk in het medewerkerportaal.

Een module die bespaart! U en uw medewerkers kunnen altijd en overal de gegevens inzien door het medewerkersportaal. Gegevens zoals loonstroken, roosters, beoordelingsrapporten, gewerkte uren en nog veel meer.

Een eenvoudig en overzichtelijk systeem waar uw medewerkers de contracten, loonstroken, beoordelingsrapporten, roosters, gewerkte uren en mededelingen bekijken. Het is zelfs mogelijk voor medewerkers om voorkeuren aan te geven zodat ook zij zich prettig voelen.

Daarnaast is het niet alleen een service naar uw medewerkers toe, maar ook een tijdbesparende investering. Doordat uw medewerkers deze gegevens altijd en overal tot hun beschikking hebben, hoeven zij zich niet te richten tot de leidinggevenden.

“Samenwerken met uw medewerkers? De basis voor een fijne werksfeer!”

Uiteraard weet u, als ondernemer, dat de zorg voor het personeel enorm belangrijk is. Uit een onderzoek door de universiteiten van Californië en Parijs blijkt dat medewerkers productiever en gemotiveerder zijn als ze meer training krijgen, waardoor ze betere relaties onderhouden met collega's en beter geïnformeerd worden over het bedrijf.

De medewerkers gaan fungeren als ambassadeurs, ze verspreiden positieve verhalen over hun werkgever én ze komen met plezier naar het werk. Uiteindelijk resulteert dit niet alleen in een aangename werksfeer en productiviteit, maar zeker ook in een hogere aantrekkelijkheid van het bedrijf voor nieuwe klanten en werknemers.

Image

"Facturatie"

Factureren op elk gewenst moment én klantspecifiek!

De handen in het haar? Te veel cijfers gezien? Door deze module kunt u automatisch factureren op verschillende niveaus en op meerdere momenten. Uiteraard volledig naar uw eigen standaarden en lay-out.

Met de facturatie module kunt u op ieder gewenst moment factureren. Indien u kiest voor de "facturatievoorbereiding" heeft u de keuze om dit per klant, per project of per periode uit te voeren. Bestaande factureren worden getoond en de informatie wordt uit de projectadministratie gehaald. De verantwoordelijke krijgt per project te zien welke declarabele uren er voor de klant zijn gemaakt en daarnaast heeft hij de mogelijkheid om meerdere projecten tot één enkele factuur samen te voegen. Na goedkeuring van de voorstellen zullen de definitieve facturen worden klaargezet. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om de definitieve facturatie door een andere medewerker of op een later moment te laten uitvoeren.

De definitieve facturen worden opgemaakt in pdf-formaat, welke u kan afdrukken en/of versturen. Uiteraard wordt de factuur lay-out aangepast naar uw eigen huisstijl.

“Facturen kun na aanmaak direct per mail verstuurd worden dit bespaard aanzienlijk op de portokosten”

Ons systeem is geen financieel pakket, daarom hebben wij koppelingen met vele boekhoudpakketten. Afhankelijk van de software die bij u gebruikt wordt, hebben wij een team van professionals in huis die beide systemen kunnen koppelen. Dit kan gebeuren door middel van bestaande concepten en daar waar nodig is, verrichten wij uiteraard ook maatwerk.

Image

"Tijdsregistratie"

Op elk moment de juiste urenoverzichten én onafhankelijk van een locatie.

Weg met de urenbriefjes en oude klok systemen. Wij hebben elektronische tijdregistratie voor u ontwikkeld. Het is nu heel eenvoudig om de uren van uw medewerkers bij te houden, ongeacht waar u bent.

Het ‘nieuwe inklokken’ van COMPO Software stelt u in staat om overal, waar en wanneer u maar wilt, tijdsregistratie bij te houden. Door onze vorm van in- en uitklokken via een tablet-pc of ipad bent u in de mogelijkheid om het overal te gebruiken, wanneer u maar wilt. U als leidinggevende kunt via de applicatie eenvoudig de uren accorderen waarna deze vervolgens via draadloos internet worden doorgestuurd naar het systeem.

““Tijdsregistratie is een instrument van doelmatig modern bedrijfsbeheer.”

Het stroomlijnt een aantal administratieve processen en werkt daardoor kostenbesparend. Zo'n 'tool' staat geheel neutraal tegenover elk type bedrijfscultuur. Medewerkers kunnen eenvoudig in- uitklokken, evenals hun pauze registreren. Nooit meer onleesbare urenbriefjes, handmatig uren invoeren of foutieve urenregistratie. Hierdoor voorkomt u onnodige ergernissen tussen u en uw medewerker over betalingen volgens gewerkte uren. Een goede verstandhouding creëren tussen werkgever en werknemer...dé basis van een goede werksfeer!

Image

"Magazijn"

De mogelijkheden zijn flexibel én uitgebreid.

Onmiddelijk inzicht in uw voorraad, inkoopkosten en projectinvesteringen. Deze module brengt gemakken met zich mee ten aanzien van de inkoop en versnelt het facturatieproces. Bovendien zorgt deze module voor een gestroomlijnde voorraadbeheer.

Door de koppelingen met de projectmodule is het eenvoudig om producten en diensten uit uw magazijn in specifieke projecten te zetten. Hierdoor heeft u altijd een correct overzicht van uw voorraad en wordt het eenvoudig om offertes en facturen op te stellen. Zéér uitgebreide statistische en historische gegevens zijn opvraagbaar op het scherm, afdrukbaar of te exporteren naar o.a. Microsoft Excel.

““Gemak en snelheid... Dat maakt werken leuk!”

Uitlenen van items uit uw magazijn of tijdens een evenement? Geen probleem we houden precies bij welke artikel met wie is meegegeven en wanneer deze retour is gekomen. Ook aan grotere groepen tegelijk uitlenen is geen probleem met behulp van barcodes en scanners

Image

"Roosteren"

De juiste medewerker voor de juiste klus!

Het eindeloos gepuzzel behoort tot de verleden tijd. Nu kunt u samen met uw medewerkers de planning maken op basis van project of kalender. Deze module zal u assisteren bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Elke dag, week of maand komt het weer terug, het opstellen van het rooster. Het is altijd een gepuzzel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Niet alleen om de uren verdeeld te krijgen maar ook om het naar ieders wens te verdelen.

Roosteren samen met uw medewerkers, klinkt goed! Via ons medewerkersportaal kan iedereen zijn/haar beschikbaarheid én voorkeuren in het rooster aangeven. U als leidinggevende ziet dit vervolgens in uw eigen overzicht. U kunt zelfs zoeken op bepaalde criteria, zoals; expertises, beschikbaarheid, geslacht en leeftijd. Dit voorziet u van alle gemakken voor het maken van de roosters. Na het voltooien van de definitieve roosters krijgen uw medewerkers een bericht per e-mail of sms. Zo weten zij dat het medewerker portaal geraadpleegd kan worden, om hun nieuwe rooster te bekijken.

"Roosters maken, dat doet u samen!"

U zult tijd gaan besparen doordat medewerkers zelf hun gegevens kunnen aanpassen. Altijd de juiste gegevens, centraal op één plek én in één systeem gedocumenteerd. Dit is nog niet alles.. Management informatie verzamelen is bij elke onderneming een terugkerende uitdaging.

Doordat u de roosters altijd tijdig en correct samen kunt stellen, brengt het rust en duidelijkheid met zich mee. Medewerkers voelen dit ook én dat zult u merken in hun activiteiten. Samen staat u daardoor sterk! Doordat u zorg draagt voor uw medewerkers, zetten zij net die extra stap die nodig is voor de organisatie. Samenwerken als één team..Dat is ondernemen!

Image

"Project/ planning"

Alle gegevens onmiddellijk beschikbaar.

Het plannen van medewerkers op projectbasis is een tijdrovende bezigheid. Dankzij deze module wordt dit vereenvoudigd omdat de voorkeuren van medewerkers en opdrachtgevers worden meegenomen. De facturatie van de uren kan nadien automatisch gedaan worden.

Het inroosteren van medewerkers is een stuk eenvoudiger geworden dankzij ons systeem, het eindeloze gepuzzel is verleden tijd. U kunt uw medewerkers eenvoudig inplannen volgens de behoeftes van de opdrachtgever én uw medewerkers. Eenvoudig selecteren op bijvoorbeeld opleiding, competenties en vreemde talen is geen enkel probleem.

“Samenwerkende modules maken ons systeem compleet!”

U kunt ook nog een stap verder gaan door deze module te gaan combineren met additionele services. Door middel van de extra magazijn module, kunt u producten toevoegen aan een project waardoor u onmiddellijk een factuur kunt genereren per klant.

Image

"Project/ planning"

Gemakkelijker contact met medewerkers

Per sms of direct mail contact met uw medewerkers

Sneller, efficiënter samenwerken met uw medewerkers. Dit is mogelijk door middel van de sms en direct mail module. Stuur een bericht naar een of meerdere medewerkers of projectgroep. Dit draagt bij aan een makkelijkere samenwerking en informatie stroom naar uw medewerkers toe.

“Hallo Sven, Jij bent morgen ingepland vanaf 11:00 uur. Tot dan. ”

U kunt ook nog een stap verder gaan door deze module te combineren met additionele services.

Image

"Verloning"

Het is een specialisme wat ons systeem mogelijk maakt.

Door koppelingen met diverse financiële- en salarispakketten kunnen vele processen geautomatiseerd worden. Salarisverwerking bestaat in ons systeem uit online toegang en wordt vereenvoudigd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen start met een compleet systeem dat administratie eenvoudig maakt. "Een medewerker is tevreden als hij/zij tijdig en correct betaald wordt", dit is de visie die voor COMPO Software aan de basis ligt van het personeelsinformatie systeem. Een systeem wat beschikbaar is op elk moment voor iedere medewerker en leidinggevende, via de eigen webpagina.

De webpagina is gekoppeld aan het persoonlijke medewerkersportaal waarin men onder andere, na het accorderen van de maandelijkse loonstroken kan terugvinden. Op deze manier zijn alle partijen steeds op de hoogte over de stand van zaken met betrekking tot hun eigen salaris en vakantiedagen. Zelfs de tijd voor tijd registratie wordt automatisch bijgehouden.

“ Een medewerker is tevreden als hij tijdig en correct betaald wordt!”

Onze software heeft zijn sterkte al in verschillende landen bewezen. In Duitsland werkt onze software naadloos samen met de salaris- en financiële software van marktleider Datev. In België worden meldingen van Dimona automatisch gestuurd. Daarbij zijn wij gekoppeld met één van de grootste sociale secretariaten.

De loonadministratie is een specialisme, waar wij ons dagelijks werk van hebben gemaakt. Wij zijn een gedegen partij die op de hoogte is van alle wet- en regelgeving. Het systeem is gewend te werken met IBAN en BIC nummers, zodat u klaar bent voor de veranderingen in het betaalverkeer.

Met meer dan 10.000 loonstroken is het één van de grootste spelers onder de flexibele kleinere. Meer weten, wij komen graag in contact met u!

Image

"CRM"

Alle gegevens onmiddellijk beschikbaar.

Onze CRM-module richt zich op een enkel gebied van cliënt management, zoals het organiseren van contacten of direct marketing. Door het menselijke element uit customer relationship management mee te nemen, kan een bedrijf meer mensen en meer efficiëntie bereiken in minder tijd tegen lagere kosten.

Het inroosteren van medewerkers is een stuk eenvoudiger geworden dankzij ons systeem, het eindeloze gepuzzel is verleden tijd. U kunt uw medewerkers eenvoudig inplannen volgens de behoeftes van de opdrachtgever én uw medewerkers. Eenvoudig selecteren op bijvoorbeeld opleiding, competenties en vreemde talen is geen enkel probleem.

Met onze module bent u volledig web-based aan het werken, waardoor uw accountmanagers altijd en overal de beschikking hebben over hun gegevens met betrekking tot klantcontacten, producten en adresbestanden. Naast klantgegevens geeft deze module u ook de ruimte om alle mutaties van contactmomenten met klanten en/of prospects op te slaan.

“Eenvoudig in contact blijven, dat maken wij mogelijk!”

De CRM applicatie geeft u nog meer online mogelijkheden:

Bel ons vandaag +31(0) 43 306 3888 of mail ons info@compoticketing.eu