TIJDELIJK GRATIS RESERVERINGSSYSTEEM

covid19

 

Wij stellen ons systeem - tijdelijk - gratis ter beschikking zolang de op 19 mei aangekondigde overheidsrestricties, die per 1 juni ingaan, van kracht zijn. Voorwaarde is dat de reservering gratis wordt aangeboden aan de klant. Dit aanbod geldt voor bedrijven die werkzaam zijn in de ‘leisure’-sector: het restaurant waar je zo graag weer heen wilt, de kroeg op de hoek of het zwembad.

Met een deugdelijke registratie bewijzen we de overheid dat we voldoen aan de gestelde voorwaarden. Zo tonen we aan dat verantwoord wordt omgegaan met de aangekondigde overheidsmaatregelen en kunnen we lobbyen voor meer vrijheid voor de bezoekers. Zo leveren we gezamenlijk een bijdrage naar de weg terug naar een normale maatschappij.

Door de versoepeling van de maatregelen mag de horeca (en theaters, bioscopen, zwembaden, …) vanaf 1 juni 12 uur ’s middags zijn deuren weer openen voor maximaal 30 personen binnen én op reservatie. We zijn er ons van bewust dat niet alle organisaties beschikken over een toegankelijk reserveringssysteem en hier willen we graag onze diensten voor aanbieden.

 

Wat bieden we aan?
Een eenvoudig te implementeren reserveringsmodule op de website van de ondernemer en Social Media, een toegankelijke backoffice om de reserveringen te monitoren en een mobile app (Android, iOS) om boekingen te valideren bij aankomst. Een greep uit de vele functionaliteiten die we reeds jaren aanbieden aan tal van organisaties. Neem contact met ons op en we maken het zo snel mogelijk voor jou in orde.