Business-to-Business

Image

"Een betrouwbare partner!"

Écht de tijd kunnen nemen voor je gasten!

Het programma en de doelstellingen zijn geformuleerd, nu het uitnodigen van de gasten en de registratie. Altijd spannend. Als dat maar soepel verloopt.

Met het COMPO business event systeem nodigt u uit, registreren de deelnemers zich moeiteloos en hoeft u alleen nog maar de gasten te ontvangen. Professioneel en praktisch.

Na afloop van het event ontvangen de gasten nog een bedankmail en u bent een waardevolle schat aan management- en marketinginformatie rijker.

Event-instellingen
Is het event uitsluitend voor genodigden of zijn ook externe bezoekers welkom? Met een eenvoudige instelling maakt u het event zo open of besloten als u wilt. Koppelen aan LinkedIn, Facebook of alleen via uw site, het kan.
Congressen en Sessies
Is het nodig dat deelnemers zich registreren voor verschillende sessies of workshops? In een praktisch en rooster heeft u direct overzicht in dagdelen, sessies en aanwezigen.
Verschillende toegangskaarten
U kunt zo veel kaarten aanmaken als u wilt: tickets alleen voor de ochtend, tickets voor de middagsessies, dagkaarten. Zo krijgt elke deelnemer een ticket op maat.
Registratiekanalen
U bepaalt zelf waar de deelnemers zich registreren. Op uw site, op uw Facebook, u plaatst het registratieformulier – in uw eigen huisstijl – waar u wilt.
Uitsluitend genodigden
Scherm het registratieportaal af middels een unieke registratiecode zodat u er zeker van bent dat énkel genodigden zich kunnen aanmelden voor het evenement.
Registratievelden
Bepaal zelf welke gegevens u van uw gasten wilt ontvangen. Wat is voor u relevant te weten? Het is zelfs pér type ticket in te stellen.
Image

"Notificatie"

Blijf op de hoogte!

Met een sms alert weet u hoe de ontvangst verloopt: hoeveel gasten er binnen zijn of wanneer meneer Richards binnen is.

"Een SMS-alert krijgen als mijn grootste klant binnenkomt! Geweldig, hij werd gelijk ontvangen met een glas champagne. Super!"

Een ideale tool om de timing van uw programma af te stemmen.

Blijf in contact met uw gasten!

Nieuwe events op het programma of heeft u zaken die interessant zijn voor de gasten die er waren?

Of wilt u hen als eerste uitnodigen voor de nieuwe editie?

Met de mailingmodule van het Compo Business event systeem doet u dat moeiteloos.

Door de (management)informatie die u tijdens het inschrijfproces verzameld heeft, kunt u mailings op maat versturen. Per interessegebied, per specialisme of waarop u wilt selecteren.

Image

"Zakelijke uitstraling"

Bepaal het zelf !

Uitnodigingen, registratieformulieren, tickets, nieuwsbrieven en bedankmails hebben de look & feel van uw organisatie. Want ook dat is kwaliteit: de uitstraling van alle uitingen moeten superprofessioneel zijn.

"Het is niet langer een 'registratieformulier', maar het is onze service naar onze gasten. Fijn dat het zo subtiel is!"

Image

"Geweldig, en snel!"

On-the-spot de badges printen!

Geen stress meer met het printen van badges of het ontbreken van badges op locatie. U ontwerpt de badge, wij bestellen en printen ze voor u. Blijkt tijdens de ontvangst een badge te ontbreken, dan print u heel eenvoudig ter plekke een naamkaartje.

"Geen stress meer voorafgaand aan het evenement, maar op locatie zelf alle badges printen!"

Bel ons vandaag +31(0) 43 306 3888 of mail ons info@compoticketing.eu