Ticketing

Image

"Een betrouwbare partner!"

COMPO maakt het voor jou eenvoudig!

Ticketverkoop van je evenement vaak complex en onoverzichtelijk? Met het ticketingsysteem van COMPO maak je het makkelijk. Voor jezelf als organisator én voor de bezoeker.

Groot festival, kleine theatervoorstelling of pop-up restaurant, het COMPO-systeem past bij elk evenement en bij elke organisator. De ticketmodule wordt geïntegreerd in je website en - als je wilt - op je Facebookpagina, de bezoeker koopt een kaartje, rekent direct af en het feestje kan beginnen!

De voordelen!
  • Voor evenementen van 25 tot 10.000 bezoekers
  • Hands on systeem: geen technisch en ingewikkeld systeem, iedereen kan ermee werken
  • Flexibiliteit: zet die features in die voor jouw evenement handig zijn
  • Online verkoop, dagkassa en verkoop via social media gecombineerd
  • Geen jaarcontracten of licenties
  • Betaal per verkocht ticket
  • Genereer extra omzet voor je organisatie
Voor wie?
Iedereen die iets te vieren heeft, samen wil dansen, genieten, delen, heerlijk eten, lachen, informeren, wandelen, fietsen of rennen. Met 10 gasten of 1000 bezoekers. Met het ticketingsysteem van Compo regel je het moeiteloos.

Heb je hulp nodig? We helpen je graag verder.

Het instellen van je eigen ticketshop werkt heel eenvoudig. Je wordt door het systeem geloodst en je selecteert alleen die opties die voor jouw event handig zijn. Het is echt eenvoudig.

Instellen data en dagdelen
Bestaat een event uit meerdere weken, dagen en/of dagdelen? Je hebt de mogelijkheid om bepaalde data of tijden niet online te zetten (omdat ze bv al volgeboekt zijn). Nog maar een bepaalde beschikbaarheid en capaciteit op bepaalde dagen? Voer die in en het systeem houdt bij wanneer je vol zit.
Prijs- en verkoopstrategie zelf bepalen
Early bird korting? Prima! Na een bepaalde datum weer het standaardtarief? Dat kan! VIP-tickets? Stel ze in. Bepaal ook meteen via welk kanaal je de verschillende ticketsoorten wilt verkopen: Early bird alleen via de site en standaardtarief óók via Facebook bijvoorbeeld. Je hebt de vrijheid je eigen verkoopstrategie te bepalen.
Combinatie-tickets
Een event kan bestaan uit meerdere optredens, workshops of cursusdelen, dan ontvangt de klant die heel overzichtelijk bij elkaar verzameld in zijn mailbox. Of alvast ook cateringbonnen verkopen? Het kan! Een prima kans om je omzet te verhogen.
Verkoopkanalen
Bepaal zelf hoe en waar je nog tickets verkoopt. Alleen via de site of bied je ze ook aan op Facebook en SuperGastvrij.nl? En verkoop aan de dagkassa? Het kan heel makkelijk. Het systeem houdt het voor je bij, wat je waar verkoopt. Wel zo overzichtelijk.
Afgeschermde verkoop
Heb je een privé feest en mogen enkel genodigden zich registreren? Geen probleem, je schermt de ticketshop eenvoudig af met verschillende mogelijkheden! Ontdek het snel !
Actiecodes
Winactie, lezersaanbieding of zomertractatie? Maak zelf codes aan en volg hoe ze ‘ingewisseld’ worden.
Registratievelden naar wens
Bepaal zelf wat je wilt weten van je bezoekers. In te stellen per ticketsoort, dus ontvang je gegevens ‘op maat’.
Personaliseren ticket
Een ticket met je eigen naam. Leuk en praktisch. Personaliseren kan met het Compo systeem. Voel de gastvrijheid in het restaurant als je je naam op tafel ziet staan, maar ook erg praktisch bij het verstrekken van rugnummers bij hardloopwedstrijden bijvoorbeeld.

Ook tijdens het event staan wij klaar!

Dagkassa
De dagkassa moet aansluiten op je online ticketsysteem. Je verkopen lopen moeiteloos naast elkaar, het systeem monitort en telt. Omdat het een webbased systeem is, werk je met je eigen laptop of iPad aan de dagkassa. Of huur er een van ons voor een dag. Neem er een printer bij om de kaartjes te printen en je dagkassa is volledig uitgerust. Zelf al kaarten gedrukt? Prima. Registreer de gasten dan op een laptop of tablet. Wist je trouwens dat het mogelijk is om de kaartjes die je print te voorzien van je eigen branding? Je sponsoren vermelden, dat kan! Een dagkassamodule moet compact zijn, niet te veel werk om het op te zetten!
Toegangscontrole
Voor elk type event leveren we passende scanapparatuur. Handscanners of verfijnde bluetooth scanners. Als organisatie kies je wat bij je past.
Notificatie
Weten wanneer meneer Jagger binnen is? Ontvang een sms zodra hij geregistreerd is. Kan het programma starten als er 1000 gasten binnen zijn? Je krijgt een sms-alert.

Gek van ontwikkeling!

Bij Compo zijn we gek van software-ontwikkeling. Onze hoofden en handen staan niet stil. Dus we blijven ons ticketingsysteem altijd verbeteren. Dus hebben we weer een nieuw feature, dan krijg je dat er automatisch bij.
Want iedereen mag ons beste gebruiken.

Mailmodule
Blijf in contact met je gasten!! Met de mailingmodule kun je contact blijven onderhouden met je bezoekers. Blik terug op een mooi event of bedank de bezoekers voor hun komst. Of nodig de gasten die er vorig jaar waren dit jaar weer uit en trakteer hen op een korting (met de actiecode die je zelf hebt aangemaakt). De nieuwsbrief templates kun je in je eigen look & feel vormgeven.
In je eigen huisstijl
De ticketshop wordt met een iframe geïntegreerd in je site en dit frame kun je helemaal in je eigen huisstijl vormgeven. De klant blijft dus helemaal in de sfeer van het event.

Bel ons vandaag +31(0) 43 306 3888 of mail ons info@compoticketing.eu